Bedrijfskleding ontwerp

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw bedrijfskleding? Van Loon Vormgeving in Harderwijk helpt u hier graag mee!

Heeft uw personeel nog geen bedrijfskleding of wilt u uw huidige bedrijfskleding een nieuwe uitstraling geven? Ik help u graag met het ontwerpen van een nieuwe uitstraling op de werkvloer.

Waarom bedrijfskleding?

Bedrijfskleding straalt eenheid uit, uw personeel loopt er altijd netjes en verzorgt bij met een kledingstuk dat uw bedrijf representeert, u hoeft geen lastige regels uit te zetten als het gaat om kleding voorschiften en laten we eerlijk zijn, het staat toch erg cool!

Daarnaast straalt het professionaliteit en erkenning uit, zo word er altijd op de juiste schouder getikt en neemt de klant uw product en personeel serieus. Ook veiligheid kan een rol spelen binnen uw onderneming als het gaat om kleding voor uw bedrijf dat tegen zwaargeschut moet kunnen, slijtvast moet zijn of waterbestendig.

Kleding voor uw bedrijf bedrukken

Van Loon Vormgeving werkt nauw samen met haar drukker, dat op elk gewenste stof en kledingstuk uw logo of ontwerp drukt of borduurt, zo heeft u een mooi en kwalitatief eindproduct. Kleding nodig dat tegen groffer geschut moet kunnen? Geen enkel probleem!
Voor een mooi eindresultaat heeft u een mooi en strak ontwerp nodig dat spreekt, daar help ik u graag bij. We zorgen voor een hoog kwalitatief eindontwerp op hoog kwalitatief bedrijfskleding.

Wilt u graag uw kleding laten ontwerpen door Van Loon Vormgeving of heeft u een vraag over deze dienst? Neem dan vrijblijvend en eenvoudig contact met mij op.

Neem Contact Op
bedrijfskleding_marco_de_boer