Flyers

Promoot uw evenement, product of onderneming met een spraakmakende flyer!

Wilt u graag een flyer laten ontwerpen? Een flyer is een leuke en goedkope manier om uw onderneming in het licht te zetten. Organiseert u een evenement, extra koopavond, leuke actie of wilt u een leuke boodschap achterlaten met voldoende ruimte voor beeldmateriaal & tekst? Laat het mij weten en ik ga direct voor u aan de slag!

Flyers zijn er in vele formaten, ze worden voornamelijk in A5 of A6 formaat opgemaakt met indrukwekkende teksten en afbeeldingen, enkelzijdig of dubbelzijdig. Uiteraard zijn er ook vele andere formaten beschikbaar.

Bij Van Loon Vormgeving in Harderwijk maken we de best mogelijke flyer op, creatieve compositie met een heldere en makkelijk leesbare boodschap. Immers willen we de lezer tot actie brengen, of het nou deelnemen is aan een sportevenement of de flyer inleveren als kortingsbon, de boodschap moet glashelder zijn, veel word daarin bepaald door de juiste toepassing in de vormgeving.

Heeft u een goede of leuke reden om te flyeren en u zoekt de juiste designer om de flyer vorm te geven ? Neem dan vrijblijvend contact op met mij via de onderstaande knop!

Flyeren maar!

Promoot uw evenement, actie of onderneming door middel van een leuke en spraakmakende flyer! Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden om uw potentiële klant zo goed mogelijk aan te spreken met een indrukwekkende en herkenbare flyer.

Neem Contact Op
flyers