Huisstijl ontwerp

Wilt u graag een nieuw logo of een geheel huisstijl ontwerp?

Laat uw huisstijl ontwerpen door Van Loon Vormgeving in Harderwijk.

Van Loon Vormgeving specialiseert zich in Logo ontwerp, WordPress webdesign & het ontwerp van een huisstijl voor alle soorten branches en bedrijven. Maar wat is een huisstijl precies? Hieronder leg ik u uit wat u kunt verwachten van een huisstijl ontwerp van Van Loon Vormgeving!

Een huisstijl ontwerp is een samenhangende uitstraling van uw onderneming, denk bijvoorbeeld eens aan herkenbare kleuren, vormen en afbeeldingen. Hoe wilt u dat mensen uw bedrijf herkennen; eenvoudig chique of misschien juist wel ‘goedkoop’? Het is van belang hier goed over na te denken. Als u kijkt naar het logo van de Action, verwacht u dan high-end catering service? Of neem bijvoorbeeld het logo van Hertog Jan, verwacht u dan een supermarkt? Wees gerust, ik denk graag met u mee!

Huisstijl ontwerp; van Briefpapier tot Visitekaartjes

Het gaat wederom om een samenhangende uitstraling, dit moet de klant kunnen terug vinden in vrijwel al uw reclame uitingen zoals een visitekaartje, briefpapier & enveloppe. Maar ook een website hoort daarbij. Stel u voor; een potentiele klant zoekt in Google naar uw bedrijf, de klant weet dat uw bedrijf ‘Fietswinkel De Bel’ heet en dat u veel gebruik maakt van de kleuren oranje & blauw. Vervolgens klikt de klant op een zoekresultaat wat leidt naar uw website maar deze heeft een compleet andere uitstraling. Tja dat kan leiden tot verwarring en wellicht zelfs afwijzing.

Laat u vrijblijvend informeren naar alle mogelijkheden en neem gerust contact met ons op via de onderstaande button.

Neem Contact Op
huisstijl_ontwerp