Stickers

Iedereen is gek op Stickers!

Jong of oud, het maakt niet zo veel uit, iedereen is gek op stickers! Daarnaast zijn stickers ook een leuk reclamemiddel om je boodschap letterlijk en figuurlijk te laten plakken bij jouw bezoeker of klant. Naast dat stickers erg leuk zijn, kunnen ze ook voor een ander praktisch doel worden ingezet, denk maar eens aan cadeauverpakkingen, kledinglabels, brievenbusstickers & raamstickers voor uw filiaal.

Stickers voor binnen of buitengebruik

Zoekt u stickers voor buitengebruik? Van Loon Vormgeving werkt nauw samen met drukkerijen die gespecialiseerd zijn in ‘hufter-proof’, UV-bestendig en waterbestendige stickers. We kunnen zelfs herbruikbare stickers voor u realiseren zodat u deze voor bijvoorbeeld een uitverkoop periode kunt gebruiken. Gebruik buitenstickers als openingstijden aanduiding of als een verzoek geen fietsen te plaatsen voor uw etalageraam.

Stickers voor binnengebruik zijn meestal wat dunner en makkelijker te verwijderen, dit kan een bewuste keuze zijn als u bijvoorbeeld reclame wilt plakken dat maar tijdelijk word gebruikt. Twijfelt u over welke soort u nodig heeft? Ik adviseer u graag!

Sticker Ontwerp

Kent u een drukkerij en wilt u de stickers alleen laten ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook bij Van Loon Vormgeving in Harderwijk! Ik ontwerp deze geheel naar wens en maat. Zo kunt u kiezen voor stickers met een doorschijnende achtergrond, plotstickers, gematteerde of glanzende stickers met een goud of zilverkleurige details & dit allemaal in de maat dat u wenst! Bent u niet zo bekent met drukwerk, dan zorg ik uiteraard voor een full service afhandeling van A tot Z.

Dat plakt!

Op een leuke en ludieke wijze reclame maken? Doe het met originele & mooi vormgegeven Stickers door Van Loon Vormgeving! Op maat gemaakt stickers geheel naar uw wens, in vrijwel elke maat & keuze uit binnen of buitengebruik stickers, speciaal zodat uw reclame blijft plakken. Voordelig & snel.

Een wereld aan mogelijkheden!

Er zijn vele soorten stickers verkrijgbaar voor uw dienst, evenement of onderneming; fluoriserende stickers om ook ’s avonds of ’s nachts voor de dag te komen, veganistische stickers waarvan het hechtmateriaal van de sticker geheel plantaardig is of zelfs herbruikbare stickers, deze zijn afneembaar en dus herbruikbaar voor toekomstig gebruik (zoals een sale periode). Daarnaast is het ook mogelijk stickers op rol of op A4 formaat aan te schaffen. Een wereld aan mogelijkheden dus!

Neem Contact Op
bedrijfskleding_marco_de_boer