Visitekaartjes

Maak in één oogopslag indruk op uw potentiële klant met een mooi ontwerpen visitekaartje!

Visitekaartjes zijn al jaren in trek, deze leuke en praktische kaartjes zijn ideaal om mee te geven aan een potentiële klant of gewoon handig om er bij te pakken als iemand graag contact met u houd. Helaas hebben de kaartjes ook het karakter om vol bedrukt te worden met informatie, niet relevante tekst of zelf informatie wat maar voor een kort tijdbestek geldt en dus vervolgens in de container eindigen of op de grote hoop. Zonde dus. Laat daarom Visitekaartjes ontwerpen die indruk maken en de klant uitdagen om toch even contact met u op te nemen. Communicatie is erg waardevol, maar communiceer wel de juiste boodschap.

Wat vind u belangrijk, wat wilt u communiceren, overbrengen of activeren, sterker nog; wat voor actie wilt u dat de klant neemt? Is het een telefoontje, een mailtje of wilt u dat uw LinkedIn pagina actiever word bezocht? Een visitekaartje is een klein maar erg handzaam ‘sales tool’, communiceert deze te veel of legt deze de aandacht te veel op onnodige informatie dan word uw boodschap vertroebeld, wees kort en bondig in wat u wilt overbrengen, tijdloos & zorg ervoor dat u uitspringt, ik ga u erbij helpen uw boodschap sterk over te brengen in uw persoonlijke visitekaartjes.

Heeft u collega’s of personeel op de werkvloer die ook veel communiceren met de klant? Maak het visitekaartje dan nog persoonlijker door haar of zijn naam op het kaartje weer te geven, misschien zelfs een foto, een eigen telefoonnummer en een eigen e-mailadres. Genoeg gedachten om los te laten op zo’n klein kaartje, zin om eens te sparren? Neem dan contact met mij op!

Laat een goede & opvallende indruk achter dat mensen mee naar huis nemen!

Van Loon Vormgeving in Harderwijk heeft veel ervaring op het gebied van Visitekaartjes, daarom hoop ik u te mogen helpen met de volgende stap in uw onderneming, bespaar tijd en energie en richt u op uw onderneming of product en de werkzaamheden die daarbij horen, terwijl ik de visuele aspecten daarvan mooi en tot in de puntjes tot leven breng.

Neem Contact Op
visitekaartjes