ONLINE VINDBAARHEID

U heeft een mooie website maar u word nog niet zo goed gevonden in Google of soort gelijke zoekmachines? 

Ik help u graag met het optimaliseren van uw Website of Webshop op online vindbaarheid en geef u vervolgens handige tools, tricks & tips mee zodat u zelf snel & vooral eenvoudig aan de slag kunt. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op door op de onderstaande button te klikken.

Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimization, in normaal Nederlands; het optimaliseren van uw Website of Webshop om deze vindbaar te maken op het web, voornamelijk via zoekmachines zoals Google.

Door simpelweg een website te hebben komt u niet direct op de eerste pagina van Google en slechts een handje vol potentiële klanten zoeken verder op de tweede pagina van Google, daarom willen we met de juiste tools zo hoog mogelijk in de zoekmachine komen te staan om ervoor te zorgen dat de mensen die opzoek zijn naar uw dienst of product ook daadwerkelijk bij u terecht komen.

Neem Contact op
Adverteren op Google

Search Engine Advertising, adverteren op Google.
Direct bezoek op uw website? Dat kan worden gerealiseerd in combinatie met SEO optimalisatie. Maar wat houd het in? En wat mag dat gaan kosten?
Iedereen zoekt wel eens wat in Google; nieuwe kleding, een voordelig telefoon abonnement of de dichtstbijzijnde loodgieter, het is u vast wel eens opgevallen dat er bovenin Google een aantal advertenties vertoont worden die gaan over het onderwerp waar u op zoekt, nee dit is geen toeval, dit is Google adverteren.

Adverteren op een product of dienst kan ingewikkeld zijn daarom help ik u graag met het opzetten van een aantrekkelijke advertentie die de consument tot actie zet om contact met u op te nemen of om bijvoorbeeld uw product te kopen, u betaalt pas advertentiekosten zodra de bezoeker op uw advertentie klikt en daardoor op uw website terecht komt, dit maakt adverteren op Google erg aantrekkelijk, betaalbaar en inzichtelijk.

Neem Contact op

Social Media

Versterk uw online vindbaarheid met Social Media
Bent u ook zo ongelofelijk druk met het bijhouden van al uw Social Media accounts, maar er komt maar weinig bezoek of omzet uit? Maak het gebruik van Social Media zoals Facebook, Instagram & Pinterest weer leuk en optimaliseer uw internet vindbaarheid, ik hoop u daarbij te mogen helpen!

Social Media