Social Media

Versterk uw vindbaarheid met Social Media

Social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest zijn nog steeds razend populair, niet alleen onder de jeugd, zo zijn er wereldwijd maar liefst 4500000 actieve Facebook gebruikers met een leeftijd van 55 – 65 jaar, ook uw publiek zit op het internet, bereik hen.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw potentiële klanten online te benaderen, zo kunt u dagelijks druk zijn met selfies, foto’s publiceren van uw collega’s, bedrijfsfilmpjes maken en klanten in uw winkel vragen om leuke reviews te schrijven, maar eerlijk is eerlijk.. social media mag niet leidend zijn in uw onderneming, ben ik van mening. Ik leg uit waarom…

Facebook maakt het namelijk steeds moeilijker om als bedrijf posts zichtbaar te maken bij uw publiek, zij willen de focus meer leggen bij persoonsprofielen die actief zijn op Facebook en bedrijven laten adverteren tegen dure kosten en minimale inzage op uw bereik. Dit is erg jammer.
Dus u staat voor een keuze. Helemaal geen Facebook profiel meer voor uw bedrijf? Of zo nu en dan een bericht plaatsen? Iemand voltijd aannemen om uw profiel bij te houden of zelf stuntelen op uw telefoon? En vergeet niet dat Facebook lang niet het enige social medium is wat personen en ondernemers actief op zijn. Van Loon Vormgeving in Harderwijk schiet te hulp, advies op maat voor een passende oplossing als het gaat om uw social media activiteiten.
Van Loon Vormgeving draagt u handige tools aan om uw social media profiel netjes bij te houden, u bespaart tijd, dure advertentiekosten & energie met een ijzersterke campagne. Ik houd mij graag bezig met de nieuwste trends op het internet, de nieuwste features & de meest handige tricks & tips om uw zaken op orde te krijgen, neem gerust contact op, ik sta u graag te woord!
Versterk uw bedrijf met een ijzersterke Social Media campagne
Bent u ook zo ongelofelijk druk met het bijhouden van al uw Social Media accounts, maar er komt maar weinig bezoek of omzet uit? Maak het gebruik van Social Media zoals Facebook, Instagram & Pinterest weer leuk en optimaliseer uw internet vindbaarheid, ik hoop u daarbij te mogen helpen!
Neem Contact op